logo eD system a.s.

Distribuce XIAOMI na českém trhu

Distributor eD system představuje nové strategické partnerství se společností SEYMOORE Trade, které způsobí průlom v dostupnosti oficiálních produktů značky XIAOMI v České republice. Reklamace a servis bude zajišťovat autorizovaná síť VSP DATA.

Společnost SEYMOORE Trade s.r.o. bude nově prostřednictvím svých vazeb na velké e-tail a retail partnery a na velké množství menších resellerů zpřístupňovat ve větší míře produkty XIAOMI v ČR.

"Zákazníkům nyní bude k dispozici spolehlivá autorizovaná servisní síť VSP DATA, a.s. Nebudou tak už muset reklamace XIAOMI produktů řešit prostřednictvím neautorizovaných servisů, nebo dokonce jejich odesíláním do zahraničí. Spustili jsme také nový produktový web xiaomi-czech.cz, na kterém zájemci najdou důležité informace o produktových novinkách. Nejedná se však o klasický e-shop, kde by bylo možné zboží přímo zakoupit. Na webu je v sekci Informace o prodejcích uvedeno, kde je lze objednat," říká Viktor Hajíček, obchodní ředitel společnosti SEYMOORE Trade.

Mezi prodejce patří například CZC.CZ, Alza.cz nebo Mall.cz.

Další články k tématům - distribuce - reklamace - reseller - retail - servis - XIAOMI - Viktor Hajíček

Článek eD system a.s. ze dne pondělí 25. září 2017

Další články od eD system a.s.