logo eD system a.s.

27 výrobců na setkání partnerské sítě IT prodejců eD Profi

Partnerská síť eD Profi má za sebou první akci pro české partnery - ve středu 25. 4. 2018 ji navštívilo 207 účastníků, kteří ve vinařské oblasti jižní Moravy zhlédli 15 odborných přednášek i hodinovou stand-up comedy show.

Úvodní přednášky v mikulovském hotelu Galant se ujal marketingový ředitel eD system Daniel Vondráček, který všem zúčastněným představil novou partnerskou síť prodejců IT a komunikační techniky.

"eD Profi vzniklo na počátku dubna sloučením české sítě Klikman a slovenské Digipro. Značka tak zastřešuje více než 260 prodejen v České republice i na Slovensku," uvedl Daniel Vondráček. Partnerům představil pilotní kampaň na podporu značky ve vybraných regionech a nastínil směřování sítě.

Po úvodním slovu následovaly 3 bloky přednášek a prezentace novinek v portfoliích 27 IT výrobců, jako jsou LYNX, HP, Samsung, Meizu, NEC nebo Canon.

"IT odborníky večer u mikrofonu vystřídali komici Miloš Knor, Adéla Elbel a Pavel Tomeš, kteří publikum rozesmáli hodinovou stand-up show," uvedla organizátorka akce Martina Brauner, s tím, že atmosféru jižní Moravy si pak účastníci akce vychutnali ve sklípku během degustaci vín.

Setkání partnerů sítě eD Profi nahradilo pravidelné akce konané pod značkou Klikman a Digipro. Organizátor akcí, distributor eD system a. s., po setkání s českými partnery chystá akci pro slovenské resellery, která se uskuteční v úterý 12. 6. 2018.

Článek eD system a.s. ze dne pátek 4. května 2018

Další články od eD system a.s.