logo eD system a.s.

Roman Antes povede marketingové aktivity počítačů LYNX

Marketingový specialista Roman Antes od letošního března přebírá marketing značky LYNX. Bude mít na starosti také produkty v rámci mobilit a produktový marketing pro několik dalších značek z porfolia eD.

Roman Antes na současnou pozici přichází z reklamní agentury, kde působil jako projektový manažer. Do eD system nastoupil již začátkem ledna 2018. Po dvouměsíčním zaškolování nyní nahrazuje dosavadního marketingového manažera Tomáše Sedlačíka a přebírá plnou odpovědnost za zmiňované marketingové aktivity od 1. 3. 2018.

"Mým hlavním cílem je dostat LYNX na zahraniční trhy. Postupně bych z něj chtěl vybudovat silný brand a soustředit se na snadnou uchopitelnost produktů. Velkou výzvou je také správné rozlišení strategií pro B2B a B2C trh. Chtěl bych se také více věnovat rozšiřování marketingových aktivit na sociálních sítích, aby se počítače distributora dostaly do většího povědomí. Co se týče mobilit, chtěl bych rozvinout nové projekty, jako je videotvorba, recenze produktů a posilování marketingu značky XIAOMI," říká Roman Antes, marketingový specialista značky LYNX.

Další články k tématům - B2B - B2C - LYNX - marketing - počítač - reklama - video - XIAOMI - Tomáš Sedlačík - Roman Antes

Článek eD system a.s. ze dne čtvrtek 1. března 2018

Další články od eD system a.s.