logo eD system a.s.

eD system je nejlepším distributorem spotřebního materiálu HP v regionu CEMA

Distributor eD system získal další cenu za rok 2017 - na Maltě jej v březnu ocenila společnost HP předáním titulu Nejlepší distributor spotřebního materiálu HP v regionu střední a východní Evropy, Středního východu a Afriky.

Předávání cen nejlepším obchodním partnerům za minulý rok proběhlo v rámci akce HP Distribution Partner Conference CEMA, která se konala na Maltě.

"Ocenění si velmi vážíme, je to pro nás v podstatě první titul takovéto globální úrovně. Mezi kritérii, která HP hodnotilo, byl celkový obrat, nárůst obratu a počet aktivních zákazníků," říká Jan Novák, ředitel nákupu eD system.

"Pro eD system je to další ocenění za celoroční píli v roce 2017, což je pro nás odrazem toho, že jsme svou práci dělali dobře a kvalitně. Zároveň je to ale i impuls pokračovat touto cestou dále. Firmě se dlouhodobě daří v oblasti periférií výrazně posilovat," doplňuje Petr Slouka, výkonný ředitel eD system.

Distributor si tak za rok 2017 připsal další úspěch. V únoru mu hned dvě ceny předala společnost Canon, která jej zvolila Nejlepším distributorem periférií za rok 2017 i Nejlepším distributorem roku 2017 na českém i slovenském trhu.

V lednu jej jmenovala společnost OKI Nejlepším distributorem hardwaru OKI v České republice za rok 2017. V prosinci již poosmé vyznamenala HP Inc., když jej v rámci předávání cen HP partner roku zvolila Největším distributorem HP v prodeji Computing & Printing produktů.

Další články k tématům - Canon - CEMA - Hewlett-Packard - ocenění - Jan Novák - Petr Slouka

Článek eD system a.s. ze dne středa 25. dubna 2018

Další články od eD system a.s.