logo INVENTI Development s.r.o.

INVENTI akademie - zaměřeno na Billing Mediation

Billing Mediation je disciplína, která se zabývá převody velkého množství dat a specialisté v tomto telco oboru jsou na trhu nedostatkovým zbožím u všech velkých telefonních operátorů. Vzdělávací akce začíná již 7. 2. 2017.

Billing Mediation akademie startuje v úterý 7. 2. 2017 a na účastníky čeká 11 lekcí (úterý a čtvrtek od 18:00 do 21:00) pod vedením zkušených lektorů z řad specialistů INVENTI, ale i odborníků z týmu Tomáše Hubrta.

"Billing Mediation je extrémně důležitou oblastí každého telco operátora. Vyžaduje univerzální zaměření napříč IT rolemi, není tedy lehké najít vhodné odborníky. I proto nás oslovila myšlenka nechat zájemcům nahlédnout pod pokličku Billing Mediation právě prostřednictvím společné IT akademie. Tento obor vyžaduje znalosti z oblasti analýzy, vývoje i testování. Díky široké škále využívaných technologií se stává Billing Mediation zajímavou a z hlediska pracovní náplně i různorodou oblastí," říká partner akademie Tomáš Hubrt, OSS/BSS Integration Services Development Manager.

Prostředí Billing Mediation se zabývá převodem velkého množství dat, konkrétně ze síťových datových center, do jiných datových typů. Během tohoto procesu jsou data shromažďována, validována, filtrována, transformována pro účely účtování.

Akademie místo vzájemního přetahování odborníků

Společnost INVENTI dlouhodobě věnuje pozornost rozvoji IT trhu a její vzdělávací akademie jsou jedním z nástrojů, které proto využívá.

"Situaci na trhu nelze řešit vzájemným přetahováním IT odborníků. Proto již třetím rokem úspěšně pořádáme IT akademie zaměřené na rozšiřování počtu těchto specialistů na trhu, kde je jich citelný nedostatek. Ukazuje se, že některé oblasti jsou tak specifické, že účast zástupců zákazníka na vzdělávací akademii dává velký smysl. Zde patří velké dík všem zodpovědným firmám, které také nechtějí jen přihlížet pomalému nárůstu IT odborníků," vysvětluje Tomáš Vodenka, People manager, který je v INVENTI mimo jiné zodpovědný za spokojenost lidí.

V minulých letech měly akademie velký úspěch, několik zúčastněných dokonce po jejich absolvování získalo u INVENTI práci.

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne pátek 13. ledna 2017

Další články od INVENTI Development s.r.o.