logo INVENTI Development s.r.o.

Vzdělávací IT akademie - Java programování

Ke konci srpna se rozjede akademie věnovaná testování a od září přijdou na řadu akce věnované analýze a vývoji v jazyce Java. Vzdělávací akademii přádá společnost INVENTI Development a je určena všem zájemcům, kteří mají chuť začít pracovat v IT.

"Hlavním smyslem akademií INVENTI je umožnit nadšeným lidem získat znalosti potřebné pro nastartování kariéry v IT, kde dlouhodobě chybí kvalifikovaní lidé. Jednotlivé akademie tak umožňují začít ve světě IT i úplným začátečníkům. Během dvou let proběhlo již dvanáct našich akademií zaměřených na testování, Javu a analýzu," říká Tomáš Vodenka, People manažer společnosti INVENTI Development.

Akademie probíhají po dobu 5 - 6 týdnů v popracovních hodinách, a to jedenkrát až třikrát týdně. Obsahují teoretický základ, praktické příklady a řešení konkrétních úkolů. Znalosti studentům předávají zkušení odborníci. Úspěšní absolventi krom znalostí obdrží potvrzení o absolvování akademie.

Projekt běží už druhým rokem a za tuto dobu dostalo více než 100 zájemců o práci v IT možnost nahlédnout pod pokličku tohoto oboru.

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne úterý 23. srpna 2016

Další články od INVENTI Development s.r.o.