logo INVENTI Development s.r.o.

INVENTI je v žebříčku padesáti nejrychleji rostoucích firem v Evropě

Česká softwarová společnost INVENTI Development se v soutěži Deloitte Technology Fast 50 dostala do elitního výběru 50 nejrychleji rostoucích firem ve střední a jihovýchodní Evropě. Zúčastnilo se přes 500 firem z 18 zemí.

"Celkové 47. místo v soutěži Technology Fast 50 znamená růst INVENTI o 347% za poslední 4 roky. Děkujeme všem invenťákům, zákazníkům a partnerům, že nám umožňují dělat to, co děláme a jak to děláme. V oblasti IT dnes působí mnoho společností. I přesto se nám daří držet na špici a být zajímavou firmou pro pracovníky i naše zákazníky," komentuje úspěch Jan Kaštura, CEO společnosti INVENTI Development.

Žebříček Technology Fast 50 vyhodnocuje nejrychleji rostoucí technologické společnosti, a to na základě růstu tržeb za období poslední čtyři roky. V hodnocení za rok 2016 byly analyzovány tržby za poslední čtyři roky, a to od roku 2012 až 2015.

"Tempo, kterým dochází ke změnám mezi nejrychleji rostoucími technologickými firmami ve střední Evropě, je rychlejší než kdy dříve. Oproti loňskému roku se průměrné tempo růstu téměř zdvojnásobilo," doplňuje Jiří Sauer, ředitel v auditním oddělení společnosti Deloitte.

Do letošního žebříčku 50ti nejrychleji rostoucích firem se dostalo nejvíce firem z Polska (17), dále z České republiky (7), z Chorvatska (6), ze Slovenska (5), z Maďarska a z Rumunska (4 společnosti z každé země), Litvy (3), Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Srbska a Slovinska (1 společnost z každé země).

Letošní výběr 50 nejrychleji rostoucích firem ovládly společnosti zabývající se IT a digitálními řešeními (41 společností), následovali společnosti z odvětví média a telekomunikace (6 zástupců), zbývající 3 firmy se zaměřují na technologie a energetiku.

Další články k tématům - audit - Deloitte - energetika - soutěž - telekomunikace - Jiří Sauer - Jan Kaštura

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne úterý 25. října 2016

Další články od INVENTI Development s.r.o.