logo INVENTI Development s.r.o.

Akademie programování - zaměřeno na vývoj v Javě a Testing

Hlavním posláním akademií INVENTI je umožnit nadšeným lidem získat znalosti potřebné pro nastartování kariéry v IT. Říjnová akademie je určena pro zájemce, kteří v oblasti Java programování mají již základní znalosti, Testing je zaměřen na úplné juniory.

"Během posledních tří let, kdy akademie probíhají, bylo vyškoleno více než 250 zájemců o práci v IT. IT segment je jedním z nejrychleji rostoucích pracovních trhů, kde dnes chybí mnoho odborníků. Proniknout do tohoto oboru a s klidem si říct, že již něco umím, trvá alespoň dva roky. Nejtěžší je vždy udělat první krok, a právě naše Akademie jej umožňují. Velmi nás těší, že obdobné projekty spustily i další IT firmy, kterým není lhostejný narůstající problém s nedostatkem IT odborníků," říká People manažer Tomáš Vodenka, který je mimo jiné zodpovědný za spokojenost lidí v INVENTI.

Absolventi vedle znalostí a praktických ukázek obdrží certifikát o absolvování akademie. Lekce probíhají ve večerních hodinách a obsahují teorii, praktické příklady a řešení konkrétních úkolů. Znalosti studentům předávají zkušení odborníci jedenkrát až třikrát týdně po dobu 5 - 6 týdnů.

Během posledních let proběhlo již 21 akademií, většinou zaměřených na Testování, Javu a Analýzu. Zájemci měli možnost absolvovat i Billing mediation akademie, nedávno probíhalo také dvoudenní školení na téma Podnikatelské myšlení.

Zájemci, kteří se chtějí profesně posunout a být součástí nejrychleji rostoucího oboru se mohou zaregistrovat na skoleni@inventi.cz.

Testing

Testing Akademie je určena pro úplné juniory, který se do této oblasti chtějí dostat a zkusit nový obor. Absolventi se dozví základní pojmy v testování, pochopí co testování obnáší, jak se tvoří test casy a jak se reportují chyby, naučí se využívat základní nástroje pro testování a analyzovat celý proces.

Java

Školení zaměřené na Javu je určené zájemcům, kteří v této oblasti mají už základní znalosti. Účastníci získají praktické znalosti z konkrétních projektů, dozví se, co vše je součástí Java ekosystému, čeká je také úvod do Java Enterprise.

Témata se budou zabývat například metodikou vývoje či aplikačními servery. K úspěšnému zvládnutí Akademie jsou potřeba znalosti základů Java SE a ovládání IDE, vlastní notebook a chuť k učení.

Další články k tématům - akademie - analýza - Java - kariéra - server - školení - testování - Tomáš Vodenka

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne čtvrtek 21. září 2017

Další články od INVENTI Development s.r.o.