logo Konica Minolta Business Solutions Czech

Inovační centrum Konica Minolta v Brně hledá nové IT specialisty

Hledáme systémové architekty, support inženýry, SW vývojáře, SW QA inženýry, produktové QA inženýry. Na seznamu máme i pár zajímavých pozic, jako je Technical Writer, SCRUM Master, release koordinátor nebo hlavní QA inženýr.

Konica Minolta má ve světě celkem čtyři inovační centra, ve kterých hledá příležitosti, jak zlepšovat stávající výrobky, a vyvíjí i zcela nová řešení. Jedno z nich sídlí v Brně, nyní má 72 zaměstnanců. Firma ale hledá další, kteří se budou moci podílet na vývoji nového produktu Workplace Hub i rozvoji celé nadnárodní společnosti.

Náš tým neustále roste a mění se také požadavky na pracovní pozice. Zatímco v minulosti jsme hledali zejména vývojáře a testery samotného jádra naší platformy Workplace Hub, dnes potřebujeme i další role, jako jsou například velice technicky zdatní zaměstnanci podpory tohoto nového revolučního produktu jako celku.

Vedle nadstandardního finančního ohodnocení společnost nabízí možnost pracovat na unikátním produktu, který nemá v Česku obdoby. Právě zajímavá práce je pro specialisty v IT oborech při výběru nového zaměstnavatele rozhodující.

Nabízíme zajímavou práci s nejnovějšími technologiemi, vyrábíme zbrusu nový produkt v podstatě od nuly, tedy zcela po svém, za použití nástrojů a metodik, které si sami vybíráme.

"K oceňování zaměstnanců přistupujeme individuálně. Obecně nabízíme oproti jiným IT firmám nadprůměrné platové ohodnocení. Mezi benefity zaměstnanci najdou výhody typické pro IT pozice - od oblíbeného homeoffice přes osobní volno navíc po relax zóny a sportovní vybavení na pracovišti. Pro většinu uchazečů je ale největším benefitem možnost být u zrodu nového produktu a mít možnost ovlivnit transformaci společnosti Konica Minolta na firmu poskytující spravované IT služby. S tím se pojí velmi zajímavé kariérní možnosti včetně postupu na globální pozice v rámci korporace. Naše nabídka zaměstnání, která přináší automaticky možnost poznat japonskou kulturu, mentalitu a fungování japonské společnosti, je v brněnském IT odvětví unikátní," říká Radek Sedláček, Operations and Project Manager společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech.

Tržby Konica Minolta v segmentu IT služeb rostou již od roku 2013 a jen v oblasti softwarových řešení dosáhla společnost v loňském roce obratu 252 milionů korun. Díky růstu zájmu o softwarové služby hledá brněnské inovační centrum nové zaměstnance.

Další články k tématům - benefit - homeoffice - inovace - práce - výroba - vývoj - zaměstnanci - Radek Sedláček

Článek Konica Minolta Business Solutions Czech ze dne pátek 10. srpna 2018

Další články od Konica Minolta Business Solutions Czech