logo TRASK SOLUTIONS a.s.

Platební a transakční systémy v praxi

Společnost Trask solutions úspěšně realizovala dodávku řešení transakčního systému pro MOPET CZ, která jej využívá ve službě BLESK peněženka - předplacená dobíjecí platební karta pro univerzální použití.

Pilotním projektem nové sekce společnosti Trask solution, která se zaměřuje na platební a transakční systémy, se koncem loňského roku stala dodávka transakčního systému služby BLESK peněženka.

"BLESK peněženka, coby první a dosud ojedinělá služba tohoto typu na českém trhu, je názornou ukázkou toho, co to znamená bořit zavedené hranice. V Trask solutions se dlouhodobě soustředíme právě na to, abychom svým klientům pomáhali přicházet s inovacemi a novými, jedinečnými produkty. Úspěšná spolupráce v rámci tohoto projektu tak podtrhuje naši dlouhodobou orientaci a je dalším dokladem kompetencí a odborných znalostí našeho týmu v rámci nové sekce Platební a transakční systémy," říká Filip Tománek, CEO společnosti Trask solutions.

Nově založená sekce "Platební a transakční systémy" Trask solutions působí v rámci kompetence IT služby. Vyčlenění této oblasti coby samostatné sekce je vyústěním dlouholetého působení v této sféře a opírá se o vysokou úroveň odborných znalostí a zkušeností v oblasti řešení pro platební bránu E-commerce České spořitelny a společnost MOPET CZ. Služby poskytované v rámci nové sekce mají zároveň průnik do dalších domén, jako je například optimalizace daňové zátěže.

Trask jako dlouholetý partner největších českých bank do projektu přinesl nejen rozsáhlé znalosti a zkušenosti z oblasti platebních a transakčních systémů, integrace, infrastruktury a zabezpečení, ale i bohaté znalosti z oblasti financí a finančních služeb.

O službě BLESK peněženka

BLESK peněženka je předplacená dobíjecí platební karta pro univerzální použití, kterou koupíte v trafice. Jejím prostřednictvím lze bezpečně a anonymně platit u všech obchodníků s platebním terminálem nebo v internetových obchodech označených logem MasterCard v Česku i zahraničí.

BLESK peněženka má hned několik unikátních výhod a funguje na stejném principu jako předplacená mobilní SIM karta. Je možné ji dobít hotovostí na terminálech SAZKY s výjimkou SAZKA terminálů na pobočkách České pošty, nebo na internetu na stránkách bleskpenezenka.cz jakoukoliv platební kartou vydanou v ČR a na Slovensku.

BLESK peněženku je možné aktivovat pouze prostřednictvím českého mobilního telefonního čísla, které nadále slouží k autorizaci bezpečnostních plateb na internetu a k identifikaci na Zákaznické lince.

Článek TRASK SOLUTIONS a.s. ze dne středa 28. ledna 2015

Další články od TRASK SOLUTIONS a.s.