logo Accenture Central Europe

Nové analytické aplikace Accenture

Jsou určeny pro segment utilities, podniky z oblasti těžby a zpracování přírodních zdrojů a chemický průmysl. Podporují rozhodování v oblastech cenotvorby, správy rizik a závazků, obchodování s energií a plánování pracovní síly.

Pokročilé analytické aplikace byly vyvinuty na Accenture Analytics Applications Platform a jsou konfigurovatelné a adaptabilní, takže naplní konkrétní potřeby dané společnosti i jednotlivých uživatelů, od nejvyššího vedení přes funkční manažery až po datové specialisty.

Pět nových aplikací doplňuje portfolio osmi již existujících aplikací pro odvětví přírodních zdrojů:

NOVÉ APLIKACE ZAHRNUJÍ

Pro společnosti podnikající v oblasti utilities (dodavatelé energií, vody, plynu, komunikačních služeb), chemického průmyslu, metalurgie, těžby a zpracování ropy, zemního plynu, těžby dalších surovin.

Pro společnosti podnikající v oblasti utilities, těžby a zpracování ropy, zemního plynu.

Pro společnosti podnikající v oblasti utilities.

Rozsáhlé portfolio analytických aplikací společnosti Accenture také zahrnuje řešení pro oblasti telekomunikací, maloobchodu a finančních služeb. Kromě nich Accenture také vytváří aplikace na míru tak, aby vyhovovaly specifickým požadavkům konkrétní společnosti.

V závislosti na objemu toho, co zákazník potřebuje upravit - např. plná konfigurace na přesný proces provozního workflow a přesné uživatelské požadavky - může být aplikace připravena k použití v období od jednoho týdne do 60 dní.

Accenture Insights Platform je cloudové end-to-end řešení koncipované jako analytická služba, které bylo uvedené v červenci 2015.

Pokročilé analytické aplikace Accenture lze používat v prostředí Accenture Insights Platform nebo samostatně.

Další články k tématům - analýza - cloud - optimalizace - podvod - utilities - workflow

Článek Accenture Central Europe ze dne úterý 22. prosince 2015

Další články od Accenture Central Europe