logo Accenture Central Europe

Inteligentní automatická platforma Accenture myWizard

Accenture spouští globální platformu Accenture myWizard, která zpřístupňuje chytřejší, inovativnější a efektivnější aplikační služby, spočívající v integraci systémů, rozvoji a správě aplikací.

myWizard podporuje zvyšování produktivity klientů, protože zaměstnává tým virtuálních agentů vedených umělou inteligencí, který třídí data, identifikuje vzorce a směřuje lidské pracovníky k informovanějším rozhodnutím. Rozhodnutí založená na solidních informacích mohou vést k zásadnímu růstu výkonu, dále výraznému zlepšení kvality aplikací, snížení nákladů a zkrácení doby nutné k uvedení řešení na trh.

Nová platforma kombinuje několik patentovaných technologií Accenture, včetně inteligentních a analytických nástrojů a metod, a také nástrojů aliančních partnerů společnosti Accenture. myWizard přinese až 60% zvýšení výkonu, a to především díky tomu, že zautomatizuje práci související s konkrétními úkoly, a lidé se tak budou moci soustředit na strategičtější procesy.

Tato platforma dokáže horizontálně propojit rozsáhlou vědomostní a znalostní základnu Accenture v oblasti provozních modelů, procesních toků a klíčových indikátorů výkonů specifických pro konkrétní odvětví. Díky tomu disponuje myWizard jedinečnou sadou zkušeností, která umožní identifikovat a podpořit reálné obchodní přínosy.

S pevnou základnou na Microsoft Azure je Accenture myWizard díky dynamické, plug-and-play architektuře skvěle připravena na zítřek, protože dokáže získávat nové schopnosti s tím, jak se umělá inteligence rozvíjí.

Platforma Accenture myWizard disponuje několika virtuálními agenty, kteří využívají strojového učení pro spolupráci s lidskými kolegy na řízení projektů, aplikaci analýz k podpoře obchodních cílů, poradenství v oblasti úkolů, které vyžadují rozhodování a sledování různých aspektů čilého vývoje.

Virtuální agenti myWizard:

V posledních šesti měsících spustila společnost Accenture platformu myWizard pro více než 100 svých klientů po celém světě. V současné době školí pro platformu myWizard přibližně 3000 odborníků a do konce srpna 2016 ji plánuje spustit pro více než 200 klientů.

Další články k tématům - analýza - automatizace - virtuálizace - zaměstnanci

Článek Accenture Central Europe ze dne pondělí 23. května 2016

Další články od Accenture Central Europe