logo Accenture Central Europe

Konference CIO AGENDA 2015 s podporou Accenture

Accenture podporuje první konferenci o roli CIO a jejich spolupráci s ostatními odděleními ve firmách. Konference CIO Agenda 2015 se koná ve středu 7.10. 2015 v Park Inn Hotel Prague.

"Změna role CIO je pro firmy v této době zásadní, pokud chtějí obstát v digitální ekonomice. CIO se již dávno nestará pouze o fungování počítačů a programů. Nacházíme se v době,  kdy vrcholoví CIO nejen hledají nové cesty optimalizace - jak udržet náklady a zefektivnit procesy napříč organizací – ale také aktivně podporují inovaci a růst. Čím dál tím častěji jsou klíčoví pro strategické rozhodování ve společnosti - a směr, kterým se bude společnost ubírat je silně ovlivňován digitálním světem,“ říká Tomáš Volek, šéf středovropské sítě Accenture Delivery center pro technologie.

Společnost Accenture jako jeden z globálních lídrů v oblasti manažerského poradenství, technologických služeb a outsourcingu sleduje a podporuje přeměnu současných společností na digitální. Ze zkušeností Accenture i jejích výzkumů vyplývá, že se vzrůstem důležitosti digitální infrastruktury pro firmy všech typů se rapidně mění i úloha a význam funkcí CIO a CTO, tedy ředitelů IT a technických ředitelů.

Konference CIO Agenda je zcela novou výroční oborovou konferencí, která vznikla na popud zájmu odborníků z této oblasti, a proběhne ve středu 7.10. 2015 v Park Inn Hotel Prague.

Další články k tématům - infrastruktura - konference - optimalizace - výzkum - Tomáš Volek

Článek Accenture Central Europe ze dne středa 30. září 2015

Další články od Accenture Central Europe