logo Accenture Central Europe

Nábor specialistů na SAP technologie v Česku

Nábor v České republice souvisí se zájmem velkých lokálních i mezinárodních firem o služby a řešení od společnosti Accenture - světového lídra v oblasti SAP implementací.

Společnost Accenture otevře v příštích týdnech v České republice desítky nových pozic pro funkční i technické specialisty na SAP technologie. Úspěšní kandidáti budou pracovat na velkých a komplexních projektech pro přední firmy z různých odvětví. Je to pro ně zajímavá příležitost rozvíjet technické, funkční a manažerské dovednosti.

Nezávislí odvětvoví analytici považují Accenture za světového lídra v oblasti SAP implementací. Společnost je již také 8 let v řadě největším partnerem SAP z hlediska tržeb ze společných projektů.

Čeští odbornící se tak mohou přidat k více než 43000 expertům na SAP, kteří jsou součástí komunity 373000 zaměstnanců Accenture po celém světě.

Společnost Accenture se od roku 1991 v České republice etablovala jako dobrý a férový zaměstnavatel a i díky péči o zaměstnance se v roce 2015 stala jedním z držitelů zlatého certifikátu "TOP Odpovědná velká firma 2015". V současnosti tu má více než 1700 zaměstnanců a každoročně vytváří desítky nových pracovních míst pro kandidáty v oblasti služeb s vysokou přidanou hodnotou - business konzultanty, technologické konzultanty, programátory i kandidáty se znalostí více cizích jazyků.

Kromě řady projektů pro velké firmy působící na zdejším trhu provozuje Accenture v České republice i centra sdílených služeb, odkud zajišťuje jak vývoj softwaru a údržbu aplikací, tak outsourcing a podporu podnikových procesů pro mezinárodní klientelu.

Aktuální nabídka SAP příležitostí potvrzuje silnou pozici divize technologických služeb a řešení.

Další články k tématům - outsourcing - práce - programátor - SAP - zaměstnanci

Článek Accenture Central Europe ze dne pátek 12. února 2016

Další články od Accenture Central Europe