logo eD system a.s.

eD WORLD znovu zařazen mezi Top 3 partnerská setkání roku

Oblíbená akce eD WORLD byla zařazena mezi tři nejpovedenější partnerská setkání výrobců a distributorů ICT a spotřební techniky roku 2017. Společnost eD system, která akci organizuje, tak ocenění získala již popáté.

Akce společnosti eD system tak uspěla ve všech třech kritériích hodnocení, mezi kterými byl přínos pro partnery, organizace a atmosféra akce. Ceny každoročně uděluje redakce ChannelWorldu, která tentokrát vybírala z desítek partnerských setkání, seminářů a dalších akcí.

"Oceněný zářijový eD WORLD jsme uspořádali na téma svět barev a zaměřili jsme se na produkty zobrazující barvy, jako jsou tiskárny, monitory, projektory a smartphony," říká marketingový ředitel Daniel Vondráček.

"Celou akcí účastníky provedla moderátorka Inna Puhajková a zvolené téma podpořila přednáška speciálního hosta, profesora Michala Vika z Technické univerzity v Liberci, který vyvíjí unikátní smart textilie měnící barvu," doplňuje organizátorka akce Martina Brauner, která již v současné době připravuje osmnáctý ročník konference eD EXPO.

Konference eD EXPO se uskuteční v úterý 27. 3. 2018 v pražském Clarion Congress Hotelu. Tématem akce se tentokrát stane robotizace a účastníci akce se tak mohou těšit například na přednášku o robotech s umělou kůží.

Celou akcí bude provázet moderátorka Gabriela Partyšová. Speciálním hostem bude Mgr. Matěj Hoffmann, Ph.D. z Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze, který bude hovořit o robotech s umělou kůží.

Hlavní přínosy konference eD EXPO 2018:

Článek eD system a.s. ze dne středa 14. března 2018

Další články od eD system a.s.