logo EDITEL CZ s.r.o.

EDI komunikace pro dodavatele řetězce Lidl

EDITEL CZ umí zajistit elektronickou výměnu dat s řetězcem diskontních prodejen Lidl - konkrétně jde o využití EDI zprávy INVOIC. Všechny obchodní dokumenty jsou tak přenášeny v reálném čase, bezpečně a jednoduše.

Lidl směrem ke svým dodavatelům využívá EDI zprávu INVOIC (faktura), tj. zaslání požadavku na platbu za zboží či služby dodané za podmínek dohodnutých mezi prodávajícím a kupujícím.

Společnost EDITEL CZ vytvořila šablonu pro export a import faktur do EDI formátu a prostřednictvím svých řešení ji doručí řetězci. Jako obchodní partneři Lidlu tedy nyní můžete v EDI komunikaci zprávu INVOIC aktivně využívat.

Lidl je obchodní značka řetězce diskontních prodejen společností Lidl & Schwarz-Gruppe, jejíž pobočky najdete ve více než 26 státech Evropy. Řetězec nabízí potraviny a spotřební zboží pro domácnost, zahradu, sport, kancelář, zábavu nebo kutilství.

Společnost Lidl působí v České republice již 14 let a za tu dobu se stala jedním z lídrů tuzemského maloobchodního trhu. Letos již po osmé zvítězila v soutěži MasterCard Obchodník roku v kategorii Cena veřejnosti.

Dodáváte do Lidlu? Fakturujte elektronicky a neváhejte nás kontaktovat!

Další články k tématům - bezpečnost - EDI - elektronizace - faktury - INVOIC - Lidl - maloobchod - zboží

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne středa 24. února 2016

Další články od EDITEL CZ s.r.o.