logo EDITEL CZ s.r.o.

Automatizace a integrace obchodních procesů v B2B segmentu

Fórum inteligentní výměny dat a B2B integrace Smarter Integration 2016 se koná již 5. 5. 2016 v Praze - prostory Tančícího domu. Pořadateli akce jsou EDITEL CZ a IBM, účast zdarma, občerstvení zajištěno.

"Fórum Smarter Integration jsme poprvé, a musím říct s úspěchem, realizovali v minulém roce. Zájmem o téma B2B integrace z řad našich stávajících i potenciálních partnerů nás příjemně překvapil, proto bychom rádi na tuto úspěšnou akci navázali. B2B integraci a komunikaci probereme jak z pohledu obchodu a managementu, tak z pohledu technického, respektive z pohledu IT. Rádi se s vámi podělíme o novinky v této oblasti a naše praktické zkušenosti," uvádí ke Smarter Integration 2016 Jan Mrvík, výkonný ředitel EDITEL CZ.

K základním rysům B2B segmentu patří nepochybně důraz na oblast logistiky a elektronické výměny informací. Společnosti působící v B2B sektoru však neřeší pouze komunikaci s partnery a zákazníky, stejně významnou roli pro ně představuje i integrace vlastních interních aplikací (tzv. EAI).

B2B integrace umožňuje pružnou reakci na požadavky obchodních partnerů, EAI pak nabízí možnost napojení na různé systémy uvnitř organizace a s tím spojenou flexibilní distribuci dat. IBM Sterling B2B Integrator představuje komplexní řešení nejen pro zabezpečení B2B komunikace, ale i řešení požadavků EAI.

"Abyste uspěli v B2B segmentu, obchodování s vámi musí být pro partnery a zákazníky transparentní a jednoduché. K dosažení tohoto stavu a k získání významné konkurenční výhody vede automatizace a hlavně integrace obchodních procesů. Unikátním a velmi sofistikovaným řešení pro takovou integraci je B2B platforma IBM Sterling Integrator, kterou vám v rámci Smarter Integration podrobně představím," stručně zve na svou prezentaci Robert Matras, senior konzultant EDITEL CZ.

Pokud tedy váš business úspěšně roste, získáváte nové obchodní partnery, otevíráte nové prodejní kanály a počet vašich obchodních transakcí se navyšuje, přijďte se podívat na Smarter Integration a poslechnout si tipy a rady zkušených odborníků ze společností  EDITEL CZ a IBM Česká republika.

Odborný seminář se uskuteční v Praze dne 5. 5. 2016 od 9 do 14 hodin v prostorách Tančícího domu. Program Smarter Integration je zaměřen na segment B2B, jeho specifika, možná úskalí a především nástroje, pomocí nichž lze e-commerce výrazně zefektivnit a uspět v něm.

IBM Sterling B2B Integrator

IBM Sterling B2B Integrator představuje flexibilní řešení pro zabezpečení B2B komunikace i řešení požadavků interní integrace aplikací (EAI). B2B integrace umožňuje pružnou reakci na požadavky obchodních partnerů, EAI nabízí možnost napojení na různé systémy uvnitř organizace a s tím spojenou flexibilní distribuci dat.

Umožňuje specifikovat interakce mezi jednotlivými účastníky a aplikacemi obchodního procesu vizuálně - bez nutnosti dalšího uživatelsky specifického programování. Využití grafického nástroje pro modelování obchodních procesů umožňuje pracovníkům IT oddělení nebo analytikům načrtnout schéma obchodního procesu a následně proces spustit přímo v integrační platformě IBM Sterling B2B Integrator.

Sterling B2B Integrator nabízí možnost překladu různých formátů souborů s důrazem na dodržování standardů i podporu pro vlastní formáty.

Mezi podporované formáty patří mimo jiné:

Další články k tématům - automatizace - B2B - EDI - logistika - seminář - SQL - XML - zdarma - Robert Matras - Jan Mrvík

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne úterý 26. dubna 2016

Další články od EDITEL CZ s.r.o.