logo EDITEL CZ s.r.o.

Snadná výměna elektronických obchodních dokumentů s webEDI

WebEDI je internetová aplikace pro výměnu elektronických obchodních dokumentů mezi obchodními partnery, které je vhodné zejména pro menší a střední společnosti. Řešení získalo zvláštní ocenění za podporu malého podnikání v soutěži IT produkt roku 2015.

WebEDI využijí zejména podnikatelé a menší obchodníci pro elektronické předávání obchodních dokumentů - faktury, objednávky, příjemky apod. Bez dalších finančních nákladů a potřeby ERP systému se tak mohou stát rovnocennými partnery v automatizované elektronické fakturaci. Službu ocení hlavně menší dodavatelé do řetězců, kteří bez EDI komunikace leckdy nemohou být v řetězcích ani zalistovaní.

Jde o snadno dostupné webové řešení pro výměnu elektronických dokumentů typu objednávky, faktury mezi obchodními partnery bez nutnosti propojení s podnikovým informačním systémem. Umožňuje jednoduché a cenově přijatelné připojení k existujícím EDI partnerům, kteří komunikují prostřednictvím EDI platformy eXite. Vhodný je zejména pro společnosti s menším počtem vyměňovaných dokladů nebo firmy, které teprve plánují EDI zavádět. Ke zřízení webového EDI není třeba složitá implementace, stačí pouze přístup k internetu.

Řešení webEDI získalo zvláštní ocenění v kategorii "Online a související služby" za podporu malého podnikání v soutěži IT produkt roku 2015 vyhlášené odborným časopisem Computerworld vydavatelství IDG Czech Republic.

"Tato ocenění bereme jako potvrzení kvality našich produktů, které jsou schopny vyhovět požadavkům celého spektra společností, od nejmenších podnikatelů až po velké korporace. Zároveň je pro nás i závazkem, abychom i v budoucnu našim klientům poskytovali služby na vysoké úrovni a nadále se intenzivně věnovali vývoji a inovacím," komentuje ocenění Jan Mrvík, výkonný ředitel společnosti EDITEL CZ.

Zajímavé vlastnosti webEDI:

Soutěž IT produkt roku vyhlašuje redakce Computerworldu každoročně s cílem vyzdvihnout výrobky disponující vlastnostmi, které je významně odlišují od konkurenčních produktů stejné kategorie.

EDITEL CZ získal v této soutěži první místo již v roce 2014 v kategorii Podnikové systémy, a to za svůj důvěryhodný archiv trustIT. Toto řešení je naopak primárně určené větším firmám, které chtějí mít své doklady v bezpečí, s prokazatelnou pravostí, auditní stopou a ověřeným původem.

Řešení webEDI uvedla společnost EDITEL CZ na trh v září 2015.

Další články k tématům - archiv - EDI - elektronizace - ERP - eXite - fakturace - ocenění - soutěž - Jan Mrvík

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne středa 2. prosince 2015

Další články od EDITEL CZ s.r.o.