logo EDITEL CZ s.r.o.

Štefan Sádovský řídí českou i slovenskou pobočku EDITEL

Štefan Sádovský se zaměří na rozvoj EDI v tradičních i nových odvětvích, využití plného odborného potenciálu česko-slovenského týmu a posílení postavení obou společností na českém a slovenském trhu. Současné také zastává funkci CEO v EDITEL SK.

EDITEL je dynamicky se rozšiřující technologická společnost, která již dnes vyžaduje co nejefektivnější řízení, a proto je spojení české a slovenské pobočky a jejich týmů pod jedním vedením zcela logickou volbou. Odpovědnost za řízení společnosti EDITEL CZ převzal Štefan Sádovský k 1. 9. 2019.

"Rád bych přenesl z jedné země do druhé to dobré, spojil týmy do jednoho funkčního celku, využil synergický efekt pro rychlejší růst na obou trzích, nabízí se také prostor k růstu aktivit v oblasti automobilového průmyslu a k rozvoji digitalizace v nových odvětvích," říká Štefan Sádovský, CEO společnosti EDITEL CZ a SK.

Štefan Sádovský se svými zkušenostmi a odbornými znalostmi má všechny předpoklady, aby EDITEL zásadně posunul odborně i obchodně v obou velice blízkých zemích.

Zvláštní pozornost bude pak věnovaná strategii a rozšíření kompetencí v oblasti Automotive v České a Slovenské republice.

Štefan Sádovský úspěšně absolvoval Slovenskou technickou univerzitu v Bratislavě v oborech Informatika a Telekomunikace. K problematice EDI (Electronic Data Interchange) se dostal již na VŠ, kde si jako téma své bakalářské a diplomové práce zvolil elektronické bankovnictví, které v té době fungovalo dosti intenzivně na principech EDI.

Po škole začínal jako programátor, později Team leader, Consultant a Project Manager v několika IT a Telco společnostech, kde nasbíral mnoho užitečných zkušeností.

Ve společnosti EDITEL působí od roku 2005 nejprve jako Consultant a částečně jako Sales Manager a od roku 2008 jako CEO pro EDITEL SK.

Další články k tématům - automotive - bankovnictví - digitalizace - EDI - elektronizace - Štefan Sádovský

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 26. září 2019

Další články od EDITEL CZ s.r.o.