logo EDITEL CZ s.r.o.

Fórum inteligentní výměny dat a B2B integrace

EDITEL CZ a IBM pořádají odborný seminář o B2B integraci a komplexní automatizaci obchodních procesů. Akce se koná 5. 5. 2016 v Praze - prostory Tančícího domu, účast je zdarma, občerstvení zajištěno.

Váš business úspěšně roste, získáváte nové obchodní partnery, otevíráte nové prodejní kanály, počet vašich obchodních transakcí se navyšuje? Máte řadu obchodních partnerů, kteří se spoléhají na správnost a včasnost vašich dodávek a přitom máte optimalizovat interní procesy, které vás s nimi propojují?

Tyto a řada obdobných otázek jsou denní praxí mnoha manažerů, kteří jsou zodpovědní za to, že obchodí vztahy s klienty a partnery budou podpořeny IT procesy. Nároky na IT procesy jsou samozřejmě vysoké, musí garantovat bezchybný přenos dat, zajistit doručitelnost, podchytit rozmanitost komunikačních kanálů, stejně jako je tomu v běžném lidském životě.

Pokud jste se dostali do stejné situace, kdy čelíte výše popsaným nárokům zaregistrujte se na náš odborný seminář o B2B integraci a komplexní automatizaci obchodních procesů.

EDI řešení společnosti EDITEL:

Další články k tématům - archivace - automatizace - B2B - EDI - fakturace - IBM - monitoring - optimalizace - seminář - zdarma

Článek EDITEL CZ s.r.o. ze dne pondělí 11. dubna 2016

Další články od EDITEL CZ s.r.o.