logo KPCS CZ, s.r.o.

Bezpečnost a ochrana citlivých dat se službou ATOM

ATOM je moderní a unikátní způsob monitorování IT prostředí s přímým dopadem na jeho maximální bezpečnost, pomůže vám i při řešení požadavků GDPR. Cílem služby je poskytnout včasnou informaci, predikovat chování a porozumět stále rostoucí složitosti IT systémů.

Služba ATOM (Advanced Threat and Organization Monitoring) se letos stala s řešením "ATOM pomáhá při kontrole provozu a zabezpečení IT v organizacích" vítězem kategorie "Bezpečnost a ochrana citlivých dat" v soutěži MS Awards 2018, kterou každoročně pořádá společnost Microsoft. Tato služba je v současnosti realizována již ve více než 20 zemích světa.

Cílem soutěže Microsoft Awards je vybrat nejzajímavější řešení, která partneři Microsoftu v České republice a na Slovensku pomohli zrealizovat svým klientům v uplynulém roce. Společnost KPCS bývá vždy mezi oceňovanými.

Dalším oceněním z letošního ročníku MS Awards je pro KPCS získání titulu finalista v kategorii "Řízení digitální transformace ve firmě" s řešením "Firemní sociální síť Yammer a moderní týmová spolupráce s Microsoft Teams pomáhají skupině Mall Group".

Při hodnocení se Microsoft zaměřuje na jednotlivá průmyslová odvětví a na to, jak technologie pomohly změnit vztah se zákazníky, způsob práce zaměstnanců, nebo jak umožnily inovovat procesy a výrobu či jak napomohly vzniku nových produktů a služeb.

Společnost Mall Group se dlouhodobě potýkala s úskalími, která přináší interní komunikace s více než 1000 zaměstnanci. Společně s KPCS CZ se podařilo napříč regiony i několika jazyky významně podpořit rozvoj interní komunikace a zapojení zaměstnanců.

Současně byly identifikovány také pozitivní případy s přímým dopadem na zvýšení spokojenosti a komfortu koncových zákazníků díky interní zpětné vazbě a sběru nápadů od jednotlivých zaměstnanců.

Slavnostní předání ocenění proběhlo 25. 9. 2018 v sídle společnosti Microsoft v Praze z rukou generálního ředitele Microsoftu v České republice a na Slovensku Rudolfa Urbánka, představitelů managementu společnosti a odborných garantů jednotlivých kategorií.

Další články k tématům - ATOM - bezpečnost - GDPR - ocenění - průmysl - soutěž - transformace - zaměstnanci

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne pátek 16. listopadu 2018

Další články od KPCS CZ, s.r.o.