logo KPCS CZ, s.r.o.

Obchodní tým KPCS CZ vede Vratislav Břenek

Společnost KPCS CZ reaguje jmenováním Vratislava Břenka do pozice obchodního ředitele na nové technologické výzvy a příležitosti, které mají přímý pozitivní dopad na udržitelný růst, produktivitu a úspěch firem, podporují zákazníky v digitální transformaci pomocí aplikací, služeb, zařízení a inovací v oblasti digitalizace a umělé inteligence.

Nový obchodní ředitel Vratislav Břenek přichází s více než 20 lety zkušeností v oboru a má bohaté znalosti v oblasti strategického řízení, obchodního rozvoje a budování dlouhodobých partnerských vztahů.

Má za sebou úspěšnou kariéru na významných postech v renomovaných technologických společnostech jako Dell Technologies a VMware a bude klíčovým prvkem v dalším růstu a strategickém rozvoji společnosti.

"Jsem nadšen, že se můžu stát součástí KPCS CZ, která má pověst jednoho z předních hráčů v oboru. Společně s týmem se budeme dál zaměřovat na rozvoj inovací a zvětšování našeho podílu na trhu, ať už jde o stávající nebo nové obchodní příležitosti. Naše cíle zahrnují posílení partnerství s klienty, zvýšení konkurenceschopnosti našich produktů a služeb a dosažení dlouhodobé udržitelnosti," říká ke svému jmenování Vratislav Břenek, obchodní ředitel společnosti KPCS CZ.

Ve své pozici Vratislav Břenek střídá Ondřeje Výška, který se nově přesouvá do management boardu KPCS. Zde bude mít na starosti dlouhodobou strategii a vizi, která bude hrát klíčovou roli v dalším rozvoji a směřování celé společnosti.

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne pondělí 6. listopadu 2023

Další články od KPCS CZ, s.r.o.