logo KPCS CZ, s.r.o.

Expedice Tatra kolem světa 2 s podporou moderních IT technologií

Společnost KPCS - jako jeden z hlavních partnerů expedice Tatra kolem světa 2, prožijí společně příští 3 roky v těsné blízkosti s využitím moderních Microsoft IT technologií. Zajistí sběr, analýzu, uložení a prezentaci dat o vozidle Tatra v reálném čase a budou pořizovat a zpracovávat fotografická data.

My v KPCS CZ milujeme technologie, poznání a samozřejmě dobrodružství. Proto jsme rádi, pokud se pro dobro věci podaří vše spojit. To se nám povedlo v případě rally Dakar v minulých letech a teď obdobně s využitím moderních technologií zprostředkujeme důležité informace při expedici Tatra kolem světa 2.

Jednak posádce zejména s ohledem na její bezpečnost, jednak pro další partnery, kteří díky zpracování dat a prediktivní analýze budou moci optimalizovat a vylepšovat svá technická řešení spojená s vozem Tatra.

A samozřejmě - zprostředkujeme autentický zážitek všem fanouškům po celém světě zajištěním možnosti oboustranné komunikace s členy expedice Tatra kolem světa 2.

A protože jsme společnost založená na Microsoft technologiích, není asi překvapením, že řešení jsme postavili zejména na Microsoft Azure.

Jedním z hlavních cílů Tatry kolem světa 2 je sdílet a zprostředkovat zajímavá místa a jedinečné zážitky, ukázat co nejvíce z kultury a zvyklostí v zemích, kterými budou projíždět, pomáhat v odlehlých regionech světa a šířit dobrou pověst České republiky. Tato akce současně připomíná a navazuje na téměř již zapomenutou podobnou tatrováckou expedici z let 1987 - 1990.

Ukáží lidem, kteří s nimi pojedou, nebo kteří je budou sledovat, něco, co většina z nich třeba nikdy nezažije. Nabídnou možnost přemýšlet o vlastním životě v jiných souvislostech, s nadhledem.

Za expedicí Tatra kolem světa 2 stojí Marek Havlíček - podnikatel a dobrodruh a Petr Holeček - podnikatel svázaný s tatrovkami 12 let.

S KPCS mají Marek a Petr společnou touhu po poznání a dobrodružství. Slovo dalo slovo a zájmy a aktivity se potkaly.

Expedice Tatra Kolem Světa 2 startuje v sobotu 22. 2. 2020.

Odjezdy Tatry - start expedice:

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne středa 12. února 2020

Další články od KPCS CZ, s.r.o.