logo KPCS CZ, s.r.o.

KPCS CZ se již tradičně zařadilo mezi TOP IT zaměstnavatele

Společnost KPCS CZ již řadu let patří mezi TOP IT zaměstnavatele. V době, kdy digitalizace hýbe světem a prostupuje všemi oblastmi, má firma rozhodně co nabídnout - nejen zákazníkům, ale také samozřejmě kandidátům a zaměstnancům.

Pokud jde o nábor, KPCS CZ staví na tzv. candidate experience, tj. stejně, jako na vztahu k zaměstnancům, na maximální spokojenosti. Cílem je, aby si každý z kandidátů odnesl pozitivní zkušenost, a pokud pro něj třeba není otevřena odpovídající pozice v současnosti, tak aby se kdykoli vrátil, protože nové pozice se v čase samozřejmě také vyvíjejí.

KPCS CZ do svých řad vítá jak zkušené profesionály, tak juniory. Inkubátorem, nebo chcete-li líhní talentů, je ve firmě úsek Service Delivery. Právě zde se mohou junioři připravovat na svůj kariérní růst, a to jak odborný, tak manažerský.

"V rámci takzvaného onbordingu do mého oddělení každému představím naši firmu, její historii, kulturu, procesy napříč společností, systémy a služby. Je důležité, aby každý věděl, jak věci děláme a proč. Pro mě je zásadní, aby nový kolega dostal koncept a pochopil a věděl právě proč. Při tom začíná pracovat v týmu, který se mu věnuje a ukazuje mu, co a jak chodí v praxi. Postupně pak dostává na starost určité služby, činnosti a zákazníky. S jejich stále rostoucím počtem bude rozhodně potřeba rozšiřovat náš tým, a to na všech pozicích," říká Viktor Nademlýnský, ředitel úseku Service Delivery společnosti KPCS CZ.

Rozhovor s ředitelem úseku Viktorem Nademlýnským přineslo speciální vydání časopisu Computeworld v příloze TOP IT Employers. Viktor Nademlýnský zde hovoří nejen o tom, co je pro firmu KPCS i pro něj osobně důležité při výběru kandidátů, ale také o nové službě Managed Services, za kterou je jeho úsek odpovědný a která je pro kariérní růst jako dělaná.

Další články k tématům - digitalizace - kariéra - zaměstnanci - Viktor Nademlýnský

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne pátek 6. ledna 2023

Další články od KPCS CZ, s.r.o.