logo KPCS CZ, s.r.o.

Ocenění Microsoftu potvrzuje vynikající úspěchy KPCS CZ na českém trhu

KPCS CZ byla vyhlášena společností Microsoft jako Partner of the Year Czech Republic pro rok 2021. Oceňuje se přínos pro zákazníky, úspěchy a inovace, odborné kompetence, ale také podnikatelský duch a sociální dopady podnikání. Hodnoceni probíhá ve více než 100 zemích světa.

"Získaného ocenění si nesmírně vážíme. Je důkazem, že náš tým disponuje obrovskými zkušenostmi a nejvyššími odbornými znalostmi. Bere v úvahu také to, že k zákazníkům přistupujeme vždy s ohledem na jejich potřeby, navrhujeme pro ně řešení, která jim pomáhají růst, a také to, že nám nejsou lhostejné dopady našeho podnikání, což je pro nás důležité stejně jako obchodní výsledky. Opakovaně získané ocenění je pro nás potvrzením, že cesta, kterou jdeme k naplnění našich strategických záměrů, je jednoznačně správná. Samozřejmě je to pro nás také závazek do budoucna. Rád bych poděkoval zaměstnancům, zákazníkům a partnerům, bez kterých bychom tohoto obrovského úspěchu nemohli dosáhnout," říká Miroslav Knotek, CEO společnosti KPCS CZ.

KPCS CZ patří dnes mezi významné hráče na poli digitální transformace. Z několika nadšených IT konzultantů se stala postupně firmou mezinárodního významu. Přináší řešení řady složitých výzev, kterým čelí firmy po celém světě.

"Zákazník je pro nás vždy na prvním místě, což je součástí strategie a hodnot naší společnosti. Díky skvělému týmu zaměstnanců, s vášní pro technologie a s lidským přístupem dokážeme firmám pomáhat transformovat jejich podnikání, naplňovat plánované cíle, a podílet se tak na jejich úspěších," říká Ondřej Výšek, Chief Visionary and Sales Officer společnosti KPCS CZ.

Toto významné ocenění pro KPCS CZ vyhlásila společnost Microsoft v rámci celosvětové konference Microsoft Inspire.

Tohoto skvělého úspěchu dosáhl tým KPCS CZ již po druhé ve své 15leté historii.

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne úterý 20. července 2021

Další články od KPCS CZ, s.r.o.