logo KPCS CZ, s.r.o.

KPCS CZ získává Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure Advanced Specialization

KPCS CZ stvrzuje svou vedoucí pozici na trhu jako poskytovatel expertních služeb spojených s Microsoft Azure za využití Microsoft Cloud Adoption Framework, který je nedílnou součástí Azure Migration Program (Microsoft AMP). Současně je prvním Microsoft partnerem v České republice, regionu střední a východní Evropy, a je tak desátou společností s touto kompetencí celosvětově.

"Tak, jak organizace postupně zvažují využití Microsoft Azure jako jejich budoucího datového centra, my v KPCS CZ si uvědomujeme, že přesun do prostředí Microsoft Azure přináší organizacím nové výzvy. Jsme připraveni našim zákazníkům přinést zkušenosti a ověřené postupy tak, aby migrace byla efektivní, bezproblémová a naši zákazníci z této migrace získali co nejvíce benefitů," říká Ondřej Výšek, Chief Visionary and Sales Officer společnosti KPCS CZ.

"Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure Advanced Specialization uznává partnery, kteří jsou považováni za nejzkušenější v oblasti migrace prostředí a aplikací založených na Windows do Microsoft Azure. KPCS CZ jasně prokázala, že má dovednosti i zkušenosti, které klientům nabízejí cestu k úspěšné migraci, aby mohli začít užívat výhod cloudu," doplňuje Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner (OCP) společnosti Microsoft.

Získáním této specializace byla potvrzena rozsáhlá expertíza KPCS CZ spojená s přesunem Windows Server a SQL Server do prostředí Microsoft Azure.

Tuto Advanced Specializaci mohou získat pouze ti partneři, jež splňují přísná kritéria spojená s doručováním služeb vycházejících z Cloud Adoption Framework (CAF).

Závěrečný audit třetí strany hodnotí mimo jiné znalosti konzultantů, procesní připravenost v oblasti plánování, vyhodnocení bezpečnostních rizik, vlastní migrace a řízení následného provozu a detailní znalosti migračních nástrojů.

Vyhodnocení je založeno na existujících referencích zákazníků a provedených projektů.

Článek KPCS CZ, s.r.o. ze dne pondělí 14. září 2020

Další články od KPCS CZ, s.r.o.