logo Pumpedu s.r.o.

Praktické nástroje a postupy pro každodenní praxi IT obchodníka

Sales Expert v IT - to je nový kurz Pumpedu, který je pod vedením zkušeného mentora Jaroslava Salvy zaměřen na školení obchodních dovedností v oblasti informačních technologií. Toto speciální trénink vzniknul na základě 6 let testování během mentoringu u klientů. Na první dva vypsané termíny 15. 5. a 11. 6. 2024 v Praze můžete využít zaváděcí akční cenu 9900 Kč bez DPH!

Ať jste začínající nebo zkušený IT obchodník, kurz vám přinese praktické nástroje a postupy, které vám pomohou posunout váš obchod na novou úroveň. Naučíte se pokládat správné otázky tak, abyste poznali potřeby zákazníka. Ukážeme si strategie a nástroje pro úspěšný obchod. Jak se zákazníkem konstantně pracovat a budovat vztah.

"Mezi problémy, které IT obchodníci nejčastěji řeší, bych zmínil asi tři. Předně velmi často prodávají něco, na co se nedá sáhnout. Může jít o software nebo dokonce cloud. K tomu se přidává fakt, že některá softwarová řešení se upravují na míru, takže obchodník nejdříve neví, jaká bude finální podoba řešení pro daného zákazníka. K tomu všemu často na straně zákazníka rozhodují o nákupu lidé na pozicích decision makerů, kteří nejsou specialisty na IT a ani být nechtějí. S tím vším se musí obchodník v IT popasovat," říká Jaroslav Salva, lektor kurzu a zkušený mentor s 21letou praxí z IT.

Fungující obchod je nezbytný pro existenci každé firmy. V případě IT firem je navíc obchod komplikovanější kvůli faktorům, jako je rychlý vývoj nabízených IT řešení a častá nemožnost si na řešení fyzicky sáhnout.

Hlavní témata kurzu:

Maximální kapacita kurzu je 12 osob.

Kurz zahrnuje certifikační zkoušku - po jejím úspěšném absolvování získáte certifikát potvrzující vaše kompetence. Zkouška probíhá v českém jazyce a skládá se z 20 testovacích otázek.

Pro úspěšné absolvování je třeba dosáhnout minimálně 80 % správných odpovědí.

Další články k tématům - certifikace - cloud - IT obchod - software - strategie - školení - Jaroslav Salva

Článek Pumpedu s.r.o. ze dne úterý 23. dubna 2024

Další články od Pumpedu s.r.o.