logo Pumpedu s.r.o.

Podcast IT a TAK představuje rozhovory se zajímavými hosty nejen z IT

V podcastu IT a TAK od společnosti Pumpedu se potkáte se zajímavými hosty, kteří pracují v oboru IT, nebo do něj zasahují a poslechnete si diskuze zaměřené na oblast technologií, podnikání i osobního rozvoje. Znáte osobnost z IT světa? Doporučte nám IT celebritu, která může ostatní inspirovat.

Obor informační technologie je široký pojem. Skrývá v sobě mnoho profesí, technologií, procesů, ale i osobních příběhů, životních cest, úspěchů a pádů. Tímto podcastem chceme ukázat, že v IT oboru je místo pro každého. Že IT nejsou jen nerudní, ale i milí a sympatičtí lidé.

Těšit se můžete na hosty, kteří pracují v oboru IT nebo do něj zasahují. Povídáme si o technologiích, podnikání a osobním rozvoji. Je to podcast plný inspirace a příběhů z praxe.

Ať už si pod pojmem IT představujete cokoliv, rozšíříme Vaše obzory.

Podcast IT a TAK můžete poslouchat na:

O tom, že práce v IT není jen o vývoji a kódech, zaznělo také v novém díle s generálním ředitelem společnosti DNS, Stanislavem Šmolíkem.

DNS a.s. vytváří spojovací článek mezi celosvětovými výrobci jako jsou Dell, HPE či IBM a prodejci, kteří poskytují jejich IT řešení.

Kromě oborníků na IT technologie jsou důležitou součástí DNS také oddělení obchodu, marketingu, logistiky či financí - a jak Stanislav Šmolík hodnotí spolupráci s mezinárodními společnostmi?

Klíčovým prvkem firmy jsou vždy lidé, a proto je důležité s nimi dobře pracovat. Není tedy překvapivé, že Stanislavův zájem v oblasti seberozvoje směřuje k leadershipu.

Nechte se inspirovat zkušeným lídrem nejen v oblasti IT - v tomto díle se věnujeme tématům osobního rozvoje a IT distribuce.

Článek Pumpedu s.r.o. ze dne čtvrtek 25. ledna 2024

Další články od Pumpedu s.r.o.