logo Pumpedu s.r.o.

Přechod na Microsoft 365 s podporou adopčního programu Pumpedu

Během celého procesu digitální transformace společnosti budeme s vámi a zajistíme, aby změna byla trvalá a hluboce zakořeněná. Zaměstnancům pomůžeme sžít se s novou technologií Microsoft 365 a nastavit si pravidla použití a vzájemné spolupráce - pouhá instalace nástrojů nestačí.

Microsoft 365 je komplexní balíček produktů a služeb - není to jen Outlook, Word, Excel a PowerPoint. Ale také sdílení dokumentů na OneDrive, správa úkolů v ToDo nebo Planneru, vizualizace dat a analýza v Power BI, automatizace s Power Automate nebo komunikační platforma Teams.

Cílem digitalizace pomocí Microsoft 365 je zlepšení produktivity a efektivity zaměstnanců, která vede k lepším firemním výsledkům.

My vás tímto světem provedeme a naučíme vás využívat potenciál Microsoft 365.

Hlavní benefity při adopci Microsoft 365 s Pumpedu:

Průběh adopce Microsoft 365

Change management

Zanalyzujeme, jak ve vaší firmě Microsoft 365 využíváte a identifikujeme oblasti ke zlepšení. Navrhneme plán změn včetně komunikace na zaměstnance tak, aby odpovídal vašim potřebám, očekáváním a schopnostem.

Komunikace na zaměstnance

Komunikace se zaměstnanci je klíčový krok procesu. Prostřednictvím různých kanálů, jako jsou interní maily, zprávy na intranetu, newsletter či videa, sdílíme informace o výhodách Microsoft 365. Tím rozproudíme nadšení a pochopení pro změnový proces.

Ambasadoring

Vytipujeme ambasadory projektu a naučíme je, jak kolegy při práci s Microsoft 365 podpořit. Dodáme návrhy, jak ambasadory motivovat a jak je odměnit za jejich aktivitu. Navrhneme systém, jaké informace budou jednotliví ambasadoři zastupovat a jak je budou v rámci firmy šířit.

Krátké webináře

Pravidelně pořádáme krátké webináře (30 až 60 minut), které představují novinky v Microsoft 365 prostřednictvím praktických tipů a triků. Obsah webinářů vychází z pravidelné analýzy stavu změn.

Školení na míru uživatelům

Jinak bude vypadat workshop na Teams pro finanční oddělení a jinak pro projektové manažery. Každý workshop je přizpůsoben potřebám vaší společnosti a konkrétní skupině. Cílem je ve spolupráci s danou skupinou nastavit pravidla používání nástrojů tak, aby přispívaly k efektivitě týmu.

Článek Pumpedu s.r.o. ze dne úterý 26. března 2024

Další články od Pumpedu s.r.o.