logo SOITRON s.r.o.

HCI řešení pro firemní IT pomůže rozhýbat váš business

Soitron se specializuje na HCI - hyperkonvergované řešení, které lze velmi rychle nasadit. Pokud je firma na hraně IT kapacity, přidá se nový server, pokud se zase blíží další zlomový bod, přidá se další a jede se dál. A nemusíte si k tomu pořizovat armádu odborníků!

Založili jste si firmu, protože máte co nabídnout a pomalu rostete. Jenže s růstem logicky začíná být všechno okolo malé. Zpočátku se zdá všechno v pořádku, ale během chvíle se dostaví následky.

Pokud na účtu vaší firmy převažují červená čísla, existuje pět možných důvodů, proč vaše firma prodělává. A s nimi jedno hyper jednoduché řešení - HCI.

Někteří si pomyslí, že jednoduché řešení znají - je tu přeci cloud. Ty klasické ale nemohou růst donekonečna a záleží na tom, zda jsou bezpečné.

Dalším problémem, který může brzdit business, je velká míra duplicity dat v rámci IT prostředí, což je běžné téměř u každé firmy. Odezva při vyhledávání v síti je proto pomalá a systém je zatížený. Není ale třeba stavět velká úložiště - HCI zásadním způsobem šetří náklady a poskytuje daleko větší spolehlivost.

Hyperkonvergovaná platforma vám možná zázračně ušlý zisk nevrátí. Pokud ale na ni zvážíte přechod, minimalizujete riziko nebezpečných, nedostupných a pomalých systémů, které značným způsobem vaši firmu ovlivňují. A tím i její výnos.

Pět důvodů proč je firma v mínusu:

Článek SOITRON s.r.o. ze dne pondělí 16. září 2019

Další články od SOITRON s.r.o.