logo SOITRON s.r.o.

Firemní sítě s podporou technologie Cisco HyperFlex

Hyperkonvergovaná architektura má oproti klasické řadu předností - není závislá na speciálních HW komponentech, jako je tomu u klasických infrastruktur a její flexibilita zajišťuje libovolné rozšíření o to, co je zrovna zapotřebí. Lze ji také snadno propojit do stávajícího prostředí klasické architektury, která může vedle ní dožít.

Díky technologii Cisco HyperFlex dokáží firemní IT specialisté efektivně a jednoduše spravovat a chránit firemní data. Nasazení nového a moderního řešení je navíc velmi rychlé a přispívá k bezproblémovému chodu a růstu podnikání.

Nelze opomenout i jednotný management zastřešující úplně všechno - lidé v IT tak neztrácejí čas a mohou se věnovat tomu, co podnik potřebuje.

Soitron - dodavatel architektury Cisco HyperFlex

Společnost Soitron je dodavatelem IT řešení, včetně hyperkonvergované architektury a soustřeďuje se právě na Cisco HyperFlex. Soitron kompletně ovládá všechny tři klíčové části včetně čtvrté - bezpečnosti, pro kterou má vlastní Security Operation Center.

Soitron má k dispozici vlastní vlastní laboratoř, kde lze provést proof-of-concept celého řešení naživo. Dokáže převést systém v řádu hodin až jednoho pracovního dne a zároveň realizovat testovací scénáře klienta.

Zákazník má navíc k dispozici plnohodnotnou podporu a nemusí se obracet na více odborníků. Dotazy ohledně chodu sítě řeší pouze přes Soitron jako hlavního dodavatele celé platformy.

Hlavní výhody Cisco HyperFlex:

O technologii Cisco HyperFlex

Cisco jako světová jednička v síťové bezpečnosti poskytuje technologií Cisco HyperFlex nejucelenější řešení na trhu, od výpočetního výkonu, přes storage, až po síťové propojení. Zahrnuje i veškerý software, který je s tím spojený, což znamená jak virtualizační software, tak software, který je zapotřebí jako hypervisor.

Zákazník si aktuálně může zvolit virtualizační vrstvu vSphere od VMware nebo Hyper-V od Microsoftu. Díky tomu je možno velmi dobře budovat i hybridní řešení, které kombinuje IT svět on-premise u zákazníka s online službami některého veřejného cloudu, ať už jde o Azure, Amazon Web Services, Google Platform či jiný.

Článek SOITRON s.r.o. ze dne středa 21. srpna 2019

Další články od SOITRON s.r.o.