logo Epson Europe

Epson projektory a technologie pro vizuální komunikaci na veletrhu ISE 2024

Společnost Epson v Barceloně na veletrhu ISE 2024 od 30. 1. do 2. 2. 2024 na stánku J100 v hale 3 představí svou špičkovou technologii ke zdůraznění neuvěřitelného transformačního potenciálu projekce v různých aplikacích zahrnujících umění a zábavu, vzdělávání, firemní život, maloobchod, volný čas a kulturu.

"Jsme skutečně nadšeni, že můžeme ukázat plný potenciál naší projekční technologie na mnoha trzích, od profesionálních projektorů pro firemní účely, vzdělávání až po projektory vhodné pro maloobchod, volný čas, kulturu, umění a zábavu. Společnost Epson jako světová jednička vyniká ve výrobě superkompaktních, ultralehkých a velmi účinných projektorů s vysokým jasem. Naše projektory s technologií 3LCD se staly průmyslovým měřítkem kvality a flexibility. Nejenže šetří čas na instalaci a náklady na přepravu, ale také snižuje dopad na životní prostředí pro důležitý a rostoucí segment trhu s 20000 lumenů. Těšíme se, že letos u našeho úžasného stánku na ISE 2024 přivítáme všechny návštěvníky, aby si mohli užít představení deštníkové projekce a zažít nejnovější pokroky v oblasti technologie projektorů Epson 3LCD, " říká Matěj Kopecký, Business Account Manager VI ve společnosti Epson Europe CZ & SK.

Nejmenší a nejlehčí 4K projektor s vysokou svítivostí

Společnost Epson na ISE 2024 také předvede v akci nejmenší a nejlehčí 4K projektor s 20 000 lumeny na světě. Model EB-PQ2220B představený na začátku roku 2023 je nabitý nejmodernějšími patentovanými technologiemi společnosti Epson a využívá stejnou řadu výměnných objektivů v kvalitě 4K jako stávající řada EB-PU.

Jeho malé rozměry a hmotnost znamenají snížení odpadu z obalů a nižší náklady na dopravu, skladování a instalaci.

Nový ultralehký kompaktní projektor Epson s vysokou světelností staví na úspěchu své řady EB-PU2200 a nabízí snadnou instalaci a nastavení, zjednodušenou údržbu a ohromující kvalitu obrazu.

Nejnovější technologie 4K společnosti Epson zkombinovala její proprietární technologii 4K Crystal Motion s teplotní regulací panelů a dvouosým posunem mikročoček k dosažení optimální kvality obrazu.

Nová řada nabízí speciálně vytvořené zpracování obrazu 4K a nejnovější čipová sada zajišťuje výrazné zlepšení provozní frekvence, šířky pásma paměti a přenosu dat, aby nabídla nepřekonatelný zážitek v rozlišení 4K.

Projektory pro lepší firemní zážitky

Společnost Epson jako globální lídr v oblasti projekčních technologií předvede, jak její projektory dokážou proměnit firemní prostory ve velkolepá pohlcující prostředí, která mohou výrazně posílit firemní značky.

Ve spolupráci se společností Purple Digital Storytelling předvede Epson sílu projekce v celé řadě obchodních aktivit od prezentací, digitálních předváděcích místností a prodejních prezentací až po produktová školení, nábor zaměstnanců a velká firemní setkání.

Pokročilá technologie projektorů Epson spolu se softwarem Purple Hyro 3D dokáže zaměstnance a návštěvníky společnosti ponořit do poutavého, interaktivního a vysoce profesionálního digitálního obsahu.

Společnost Epson také uspořádá ukázku Microsoft Teams Front Row, která představí inovativní, pohlcující a inkluzivní rozvržení pro hybridní schůzky, díky němuž se vzdálení účastníci budou cítit, jako by byli v místnosti, využívající projektory Epson 4K, které vytvářejí dokonalý zážitek zasedací místnosti.

Společnost Epson předvede, jak lze toto sofistikované řešení škálovat, aby fungovalo pro podniky všech velikostí - s naším velkoformátovým řešením XL a naším menším řešením, které umožňuje malým společnostem využít skutečný potenciál hybridní práce.

Projektory pro oblast vzdělávání

Projekční technologie společnosti Epson pohání vzrušující digitální transformaci ve vzdělávání. Na veletrhu ISE 2024 představíme náš Interaktivní výukový systém, což je 360stupňové samostatně stojící řešení zahrnující tři naše inovativní interaktivní projektory EB-770Fi s velmi krátkou projekční vzdáleností.

Nabízí nekonečné možnosti pro pohlcující interaktivní výuku způsobem, kterého s plochými panely nelze nikdy dosáhnout.

Deštníková projekce

Návštěvníci stánku společnosti Epson na veletrhu ISE 2024 mohou zažít nejnovější úžasnou pohlcující projekční funkci společnosti Epson - obří deštník rozvíjející se v kaskádě živých barev technicolor za účelem oslavy festivalů po celém světě.

Deštníková projekce čerpá inspiraci z mnoha mezinárodních festivalů, jako je barcelonský karneval, čínský Nový rok a festival luceren, japonské festivaly Tango No Sekku, Kodomo-no-hi (Den dětí) a festival třešňových květů, portugalský umělecký festival AgitÁgueda (festival deštníků), festival ohňostrojů v Pusanu a thajský festival luceren známý jako Yi Peng a Loy Krathong.

Výměnné objektivy

Společnost Epson na svém stánku vystaví také svou řadu flexibilních, všestranných a vyměnitelných objektivů pro projektory. Epson nabízí bezkonkurenční kompatibilitu objektivů, kdy je stejná řada objektivů v kvalitě 4K k dispozici pro projektory s jasem od 6000 do 20000 lumenů.

Sem patří i objektivy řady LX s velmi krátkou projekční vzdáleností, které jsou kompatibilní až do 30000 lumenů a jsou schopné promítat 200palcový obraz ze vzdálenosti pouhých 1,5 m.

Epson projektory

Společnost Epson je předním světovým výrobcem projektorů s více než třetinovým podílem na trhu s projektory. Specializuje se na výrobu kompaktní, všestranné laserové projekční technologie 3LCD a 4K s vysokým jasem pro domácnosti, kanceláře, školy, maloobchod a velkoformátové instalace v zábavních zařízeních, muzeích a galeriích a v rámci venkovních akcí a návštěvnických atrakcí.

Laserové projektory Epson 4K s vysokou svítivostí vytvářejí působivé a interaktivní prostředí na velkých akcích a návštěvnických atrakcích po celém světě. Mezi poslední příklady využití AV technologií společnosti Epson patří: Hudební festival Electric Forest v Americe, výstava TeamLab Borderless v Šanghaji a Mezinárodní festival světla v Evropě.

AV technologie společnosti Epson vylepšují produktivitu v učebnách a v jiných vzdělávacích prostředích po celém světě. Zdokonalují také zážitky zákazníků v oblasti maloobchodu a podporují celou řadu průmyslových odvětví poskytováním řešení asistence na dálku.

Článek Epson Europe ze dne pátek 19. ledna 2024

Další články od Epson Europe

Nové unikátní technologie projekční techniky Epson

Heat-Free Line Inkjet technologie v tiskárnách A4

Technologie Epson pro mikrovýrobu v oblasti digitálního tisku

Skenery Epson kombinují vysokou kvalitu skenů se zmenšenými soubory

Epson se připojuje k Hodině Země 2024

Epson je na seznamu nejlepších firem CDP

Boris Manev - nový ředitel pro udržitelnost Epson Europe

Bezpečný tisk zaměstnanců při práci z domova

Tiskárny EcoTank pomáhají měnit návyky lidí ohledně domácího tisku

Vzdělávací jádro - projektory, tiskárny, interaktivní obrazovky a skenery

Valentýnské produktové tipy Epson

SC-F1000 - DTG tiskárna Epson s bílým inkoustem pro potisk textilu

Malá UV signage tiskárna SureColor V1000 umí tisknout na téměř jakýkoli pevný povrch

Epson globálně přechází na 100% obnovitelné zdroje elektrické energie

Epson projektory a technologie pro vizuální komunikaci na veletrhu ISE 2024

Když si lidé své cíle vytisknou, snáze se pak na ně soustředí

Integrace systému Epson Remote Services do platformy MPS Monitor

Nová tiskárna Epson pro tisk fotografií a výtvarného umění

Produktové vánoční tipy Epson

100 % elektřiny z obnovitelných zdrojů pro Epson v Evropě

Technologie jsou považovány za možné řešení krize změny klimatu

Tištěné rodinné fotografie mají pozitivní vliv na vývoj malých dětí

Nové kompaktní černobílé tiskárny Epson pro pracovní skupiny

Děti se učí lépe z tištěných materiálů než z obrazovek

Sociální sítě mění návyky lidí ve vztahu k domácímu tisku

Multifunkční tiskárny Epson PrecisionCore získávají ocenění DataMaster Lab GREEN Award 2023

Nový laserový TV projektor Epson EH-LS650

Produktové tipy Epson pro začátek školního roku

Řešení pro tisk štítků Epson SurePress a ColorWorks na veletrhu Labelexpo 2023

Nové univerzální Epson stolní skenery A4

Trendy a vývoj tisku vytvářejí nové příležitosti

Nová řada tiskáren Epson EcoTank

Letní kino s projektory Epson

Michael Vlček posiluje tým specialistů na Epson projektory

MyQ a Epson společně na cestě k udržitelnějšímu tisku

Jak na technologické inovace a jejich podporu

Fototiskárny pro velkoobjemovou produkci plakátů a do kopírovacích center

Nová řada Epson SureColor SC-T pro velkoformátový technický tisk

Nová fototiskárna Epson SureLab SL-D500

Technologie inkoustových tiskáren a suchých vláken v módním průmyslu

Nová řada laserových projektorů Epson s ultra krátkou projekční vzdáleností

Nová řada ultralehkých 3LCD projektorů Epson s vysokou svítivostí

Nová řada cenově dostupných laserových projektorů Epson

Starobylé japonské tradice staví udržitelnost do popředí výroby

Nová řada Epson WorkForce Enterprise AM pro firemní inkoustový tisk

Další tiskárny EcoTank pro nadaci Usaina Bolta

Nekvalitní IT často komplikuje pracovní procesy ve zdravotnictví

Trendy, které budou formovat pracovní prostředí v roce 2030

Aktivty Epson Europe k udržitelnějšímu provozu

CSR certifikace potvrzuje udržitelné a zodpovědné podnikání Epson Europe