logo realme

Řada realme GT 2 series na MWC 2022

Společnost realme oficiálně představila na konferenci MWC 2022 v Barceloně řadu realme GT 2 series, která vstupuje do nejvyššího segmentu trhu s modelem realme GT 2 Pro, založeným na revolučních inovacích a udržitelném designu.

realme GT 2 Pro má displej Super Reality s ultra vysokým rozlišením a vysokou obnovovací frekvencí, který je navržen tak, aby poskytoval neuvěřitelně realistický obraz působící bohatým, přirozeným a autentickým dojmem - jde o první 2K AMOLED plochý displej s technologií LTPO 2.0 na světě, který byl vytvořen pomocí 6,7palcového E4 AMOLED s více než 4,5 miliony pixelů.

To je neuvěřitelných 525 pixelů na jeden palec. Vyšší hustota pixelů znamená ostřejší zobrazení textu. Na fotografiích jsou pak dokonale viditelné detaily jako jednotlivá stébla trávy či vlasů.

Displej Super Reality má vynikající barevný výkon s 10bitovou barevnou hloubkou - tato úroveň barevné hloubky může produkovat 1024 odstínů červené, zelené a modré, což dohromady představuje působivých 1,07 miliardy barev. To je 64krát více než umí typický 8bitový displej, který dokáže produkovat pouze asi 16 milionů barev.

Displej Super Reality může dosáhnout maximálního venkovního jasu až 1400 nitů. To je jeden z nejlepších výsledků ve své třídě. Má také 10240 jednotlivých úrovní jasu, které se automaticky přizpůsobují okolí pro optimální úsporu energie a pohodlný zážitek ze sledování.

Díky technologii LTPO 2.0 dokáže displej Super Reality automaticky upravit obnovovací frekvenci od 1 do 120 Hz a prodloužit výdrž baterie až o 1,7 hodiny.

V režimu GT 3.0 pak lze využít okamžitou dotykovou frekvenci 1000 Hz. Za kvalitu obrazovky získal realme GT 2 Pro nejvyšší hodnocení DisplayMate A+. Displej chrání Corning Gorilla Glass Victus.

Ceny:

Nejrychlejší Android procesor na světě s chladící echnologií Stainless Steel Vapour Cooling Max

realme GT 2 Pro je poháněn nejnovějším procesorem Snapdragon 8 Gen 1, který je vyrobený 4nm technologii a má jako první na světě architekturu ARM v9, která poskytuje 30% špičkový výkon a trvale zvyšuje jeho účinnost.

realme GT 2 Pro se vyznačuje největší plochou pro odvod tepla s ohromujícími 36761 mm2, která umožňuje chlazení až o 3 stupně Celsia a maximalizuje výkon čipu. Chladicí oblast je konstruována se zcela novou 9vrstvou chladicí strukturou s oblastí VC z nerezové oceli 4129 mm2.

Procesor tak může pracovat v maximálním výkonu po delší dobu.

Průmyslově první bio-polymerový design smartphonu ve spolupráci s Naotem Fukasawou

realme opět navázalo spolupráci se světově uznávaným průmyslovým designérem Naotem Fukasawou. Společně vytvořili první bio-polymerový design, který je založen na udržitelném konceptu papírového umění.

Po 12 měsících výzkumu s 63 prototyp se nakonec rozhodli pro finální podobu realme GT 2 Pro, která se vyznačuje špičkovým řemeslným zpracováním zahrnujícím i proces laserového gravírování 0,1 mm.

V souladu s filozofií udržitelnosti je zadní obal realme GT 2 Pro vyrobený z bio-kopolymerového materiálu SABIC LNP ELCRIN, který má certifikaci ISCC+.

Ve srovnání s klasickými alternativami na bázi fosilních paliv by se při výrobě kilogramu bio-kopolymerového materiálu mohlo snížit množství vyprodukovaného CO2 až o 2 kg. Vedle toho zdroje biologických materiálů SABIC pocházejí z odpadu nebo zbytků biomasy.

Sestava tří fotoaparátů s prvním 150° ultra širokoúhlým fotoaparátem na světě

realme GT 2 Pro je vybavený soustavou tří fotoaparátů s prvním 150° ultra širokoúhlým fotoaparátem na světě a 40násobným fotoaparátem s mikro čočkami. Hlavní fotoaparát s rozlišením 50 MPX využívá vlajkový snímač IMX766 s funkcemi PDAF a OIS.

IMX766 přichází s optickou stabilizací obrazu pro fotografie a elektronickou stabilizací obrazu pro videa. Optická stabilizace obrazu znamená, že se samotný objektiv fyzicky pohybuje, aby kompenzoval pohyby vaší ruky.

Kromě toho zvládá první 150° ultra širokoúhlý fotoaparát na světě pořizovat extrémní panoramata. Má zorné pole hlavního objektivu, které běžně bývá 84° rozšířené o 278 %. Fotoaparát má i řadu softwarových vylepšení, např. režim rybího oka.

Ohromující 40X Micro-lens Camera 2.0 vám umožní přiblížit objekt a vidět svět kolem vás zcela novým způsobem. Mikro čočky tu byly už dříve, ale naše verze 2.0 vám umožní být 2x dále od objektu, ostření je mnohem snazší.

Hloubku ostrosti jsme zvýšili 4x, abychom zajistili zaostření větší části obrazu, čímž jsou snímky mnohem ostřejší.

realme UI 3.0 s aktualizacemi OS po 3 roky

Nadstavba realme UI 3.0, založená na Androidu 12, přichází s nově navrženými 3D ikonami, naším Fluid Space Designem a Omojis, stejně jako s vylepšenými funkcemi ochrany osobních údajů, jako je kontrola oprávnění aplikací a skrývání polohy.

realme UI 3.0 je navrženo s ohledem na funkčnost. Možnosti přizpůsobení vám umožní vyjádřit se s větší svobodou a vytvořit lepší zážitek. realme se navíc zavázalo, že bude aktualizovat operační systém tři roky a zabezpečení dokonce 4 roky od uvedení řady GT 2.

Další články k tématům - AMOLED - Android - Barcelona - design - displej - fotoaparát - procesor - Snapdragon

Článek realme ze dne úterý 1. března 2022

Další články od realme

realme v Evropě jede

realme GT NEO 3 přichází na evropský trh

Limitovaná edice realme GT NEO 3 v designu anime

Evropská premiéra nejvýhodnější řady realme 9

Rekordní rychlost nabíjení realme GT NEO 3 v testech DxOMark

Limitovaná edice realme 9 Pro+ Free Fire

Nové telefony realme C31 a C35

Obrazový snímač Samsung HM6 v telefonu realme 9

Nový smartphone realme GT NEO 3

realme je nejrychleji rostoucí značkou 5G telefonů

realme propojuje svět technologií a módy

realme představuje svou vizi udržitelnosti

Nový mini notebook a sluchátka od realme

Řada realme GT 2 series na MWC 2022

realme GT NEO 3 s nabíjením o výkonu 150 W

Řada realme GT 2 globálně vstupuje do nejvyššího segmentu trhu chytrých telefonů

Řada smartphonů realme GT 2 bude oficiálně představena v Barceloně

realme 9 Pro+ vstupuje na evropský trh

realme ve střední a východní Evropě poráží Apple

realme 9 Pro Series s kamerou Sony IMX766 OIS

realme 9 Pro Series s unikátním designem Light Shift

Nová série telefonů realme 9 s procesory MediaTek Dimensity 920 5G

40 milionů prodaných telefonů realme

realme posiluje v segmentu mobilních zařízení s podporou 5G

realme GT 2 se chystá dobýt Evropu

Nová řada telefonů realme GT 2 se představuje

realme GT 2 Pro sází na udržitelný design

Nové technologie v sérii realme GT 2

GT 2 Series Special Event představí inovativní technologie realme

Vánoční sleva telefonů realme

realme smartphony s prémiovým výkonem

Smartphone realme GT NEO 2 v testu baterie překonal své konkurenty

Nový tablet realme pad

Nové levné telefony realme C21Y a C25Y

Nový realme GT NEO 2 s nadstavbou operačního systému Android 12

Nový smartphone realme GT NEO 2

Ekologické štítky Eco Rating na telefonech realme

realme C11 2021 za atraktivní cenu 2499 Kč

realme 8i za atraktivní cenu 4999 Kč

realme telefony s obnovovací frekvencí 120 Hz a osmijádrovým procesorem

realme je ve světové špičce výrobců smartphonů

Prémiový design a vysoký výkon - to je nový realme GT Master Edition