logo AIMTEC a.s.

Digitalizace atomobilové logistiky v moderní výrobě

Hlavními tématy konference TAL 2020 budou výroba a logistika budoucnosti, integrace automatizačních a cloudových řešení do digitalizačních projektů a metody a nástroje digitální transformace. Akci pořádá v Plzni ve čtvrtek 20. 2. 2020 společnost Aimtec ve spolupráci s německým partnerem IHK Regensburg für Oberpfalz.

"Konference TAL se mezi odborníky těší velké oblibě. Jsme rádi, že v roce 2020 pořádáme již 20. ročník. Chceme účastníkům přinášet nové trendy, informace o technologiích a příklady z praxe řízení výroby a logistiky. Očekáváme účast více než 200 odborníků na výrobu, logistiku a IT z českého i evropského automobilového průmyslu, kteří budou moct sdílet své nápady i konkrétní postupy a diskutovat o tom, jak přistoupit k digitální transformaci. Příklady z praxe ukáží, jak se výrobci a dodavatelé nejen z automotive, ale i z dalších odvětví vypořádávají se změnami přicházejícími s konceptem Průmysl 4.0," říká Roman Žák, předseda představenstva společnosti Aimtec.

Digitalizace zásadním způsobem mění způsob, jakým fungují automobiloví výrobci a dodavatelé. Výrobní cyklus nových vozidel se zkracuje, zatímco produkty se stávají složitějšími a variabilita stále větší. To vše vyžaduje moderní logistiku a výrobu, stejně jako integrovaná softwarová řešení.

Program konference TAL 2020:

"Jsme potěšeni, že můžeme podpořit TAL 2020 a představit jejím účastníkům naše řešení digitální továrny budoucnosti. I my totiž s klienty stále častěji řešíme digitalizaci a automatizaci. Na konferenci proto představíme praktické příklady integrace umělé inteligence do výrobních procesů včetně nástrojů pro strojové učení, analytických nástrojů nebo využití rozšířené reality," říká Donovan Spronk ze společnosti Deloitte, která je spolu se Zebra Technologies hlavním partnerem konference.

Partnery konference jsou:

Mediálními partnery konference jsou AIMagazine, Logistika, Svět průmyslu a Systémy Logistiky.

Článek AIMTEC a.s. ze dne pátek 13. prosince 2019

Další články od AIMTEC a.s.